Χαμός με το Ερωτικό Τρίγωνο χθές στην Γλυφάδα. Ο Κοντός η τραγουδιάρα και η Μοντέλα.
Tender.gr

Χαμός με το Ερωτικό Τρίγωνο χθές στην Γλυφάδα. Ο Κοντός η τραγουδιάρα και η Μοντέλα.

Είναι μικροκαμωμένος και οι φίλοι του τον χαρακτηρίζουν «τάπα». Ασχολείται με πωλήσεις γυναικείων ειδών και όχι μόνο και στον ελεύθερο χρόνο του τρώει ξύλο απο παντρεμένους κερατάδες.

Είναι μιλάμε το ανέκδοτο της περιοχής. Προφανώς επειδή είναι κοντός ο τυπάκος δεν το έχει ξεπεράσει ποτέ και βγάζει κομπλεξισμούς.

Μόνο που κάποιοι έχουν περισσότερο μυαλό απο το δικό του. Τι συνέβη; Ένας εκ των «φίλων» του, που στο παρελθόν έζησε το πέσιμό που έκανε στην γυναίκα του, έστησε χθές ένα σκηνικό με δυο πληρωμένες «φίλες» στο μαγαζί που τραγουδάει ο Αργυρός.

Τα δυο αθώα κορίτσια του την έπεσαν τάχα μου δήθεν για «ομαδικό» στο σπίτι του και όλο το βράδυ τον είχαν στα γούστα στα χαϊδέματα και στις υποσχέσεις.Το βράδυ τελείωσε στα μπουζούκια και οι τρείς τους και μετέβησαν στην Γλυφάδα για να απλώσουν την «άχνη στην μπουγάτσα».

Πληροφορήθηκα ότι ο τύπος άφησε τα κορίτσια για λίγο μόνα τους προκειμένου να απολαύσει ένα μπανάκι.

Τα κορίτσια λοιπόν εκμεταλεύτηκαν την απουσία του και αποχώρησαν απο το σπίτι αφήνωντας τον με τον «μπούφο» στο χέρι.Λίγα λεπτά μετά τον κάλεσαν με βιντεοκλήση και τον φίλο που έστησε την φάρσα και έκλαψαν όλοι με την φάτσα του.

Πληροφορήθηκα μάλιστα πώς αυτό το βίντεο κάποιος το έχει στα χέρια του…

Ε ρε γλέντια…

Πηγη nassosblog.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Tender.gr