Ειρήνη Μπουντούκη: Το Τροχαίο, η οικογένειά της και η... Αποχώρηση από το Next Top Model
Tender.gr

Ειρήνη Μπουντούκη: Το Τροχαίο, η οικογένειά της και η… Αποχώρηση από το Next Top Model

Η Ειρήνη Μπουντούκη ήταν ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν οι κριτές στις auditions του Next Top Model και μπορεί να πέρασε στο bootcamp όμως χάθηκε ξαφνικά.

Το plus size μοντέλο που πέρασε από το GNTM μίλησε στην κάμερα του «Τι Λέει;» και εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε αιφνιδίως από το reality μόδας του Star.«Εκείνες τις μέρες ο άντρας μου με την κόρη μου ήταν διακοπές, εγώ ήμουν στην Αθήνα για το bootcamp και είχαν ένα άσχημο τροχαίο και αναγκαστικά έπρεπε να ήμουν μαζί τους» αποκάλυψε ενώ στην ερώτηση για το αν μετάνιωσε που αποχώρησε οικειοθελώς από το παιχνίδι απάντησε: «Όχι. Γιατί ναι μεν για μένα θα ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να συνεργαστώ με ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχα τέτοιες συνεργασίες, αλλά από τη στιγμή που προέκυψε τέτοιο ζήτημα δεν το σκέφτομαι καν! Την αγαπώ τη δουλειά μου, θα παλέψω, θα εργαστώ σκληρά, αλλά το παιδί μου είναι η μεγαλύτερή μου ευθύνη».

Τέλος, μιλώντας για τα μελλοντικά της σχέδια στον χώρο της μόδας δήλωσε πως έχει δεχθεί προτάσεις από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Κίνα και την Γερμανία, προορισμούς στους οποίους θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα μαζί με την οικογένειά της.


πηγη: yupiii.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Tender.gr