Μητέρα γέννησε φυσιολογικά μωρό «γίγαντα» 6 κιλών χωρίς επισκληρίδιο και η χαρά της δεν περιγράφεται
Tender.gr

Μητέρα γέννησε φυσιολογικά μωρό «γίγαντα» 6 κιλών χωρίς επισκληρίδιο και η χαρά της δεν περιγράφεται

Ένα αγόρι γεννήθηκε ζυγίζοντας σχεδόν 6 κιλά και το βάρος του άφησε άφωνους τους γιατρούς.

Το προσωπικό του νοσοκομείου του Blacktown, στο Δυτικό Σίδνεϊ, είπε πως το βάρος του Parker Bell είναι το μεγαλύτερο που έχουν δει ποτέ σε μωρό τη στιγμή της γέννησής του.

Ο Parker ήρθε στη ζωή την Πέμπτη και παρά το μέγεθος του γεννήθηκε νωρίτερα από την αναμενόμενη ημερομηνία.

Εκτός αυτού, η περήφανη μητέρα του, η 28χρονη Parker, δεν ένιωσε ιδιαίτερο πόνο καθ’ όλη τη διάρκεια της φυσιολογικής γέννας, η οποία το νοσοκομείο σημείωσε ότι δεν είχε «επιπλοκές».

Στην πραγματικότητα, η κ. Bell ήταν ανυποψίαστη για το τρομακτικό βάρος του μωρού της, λέγοντας στο news.com.au ότι ο τοκετός μπορεί να είναι ανυπόφορος ανεξάρτητα από το μέγεθος του μωρού.“Πιστεύω ότι όλες οι γέννες πονάνε, είτε το μωρό είναι 2 κιλά είτε 6 κιλά,” είπε η μητέρα.

Οι μαμάδες έσπευσαν στο διαδίκτυο να συγχαρούν τις προσπάθειες της νεαρής μητέρας, καθώς και εκείνων του προσωπικού του νοσοκομείου.

“Αυτό το μικρό μωρό ζυγίζει περισσότερο από δύο δίδυμα μαζί,” είπε μια νέα μαμά.

“Το σώμα της γυναίκας είναι εκπληκτικό! Συγχαρητήρια στη μητέρα, αλλά και στο προσωπικό του νοσοκομείου που βοήθησε αυτή τη μαμά να φέρει στον κόσμο το μωρό της,” είπε μία άλλη μητέρα.Μετά τη γέννησή του, ο Parker, οι περήφανοι γονείς του και η μεγάλη αδερφή Maddison, επέστρεψαν στο σπίτι τους στο Riverstone, βορειοδυτικά του Σίδνεϊ.

Η οικογένεια έχει ήδη αρχίσει να σχεδιάζει τις μελλοντικές του αθλητικές δραστηριότητες του Parker.

“Ας ελπίσουμε ότι θα γίνει κάποια στιγμή ποδοσφαιριστής ή αθλητής της κωπηλασίας, και τα δύο θα κάνουν τον πατέρα του πολύ ευτυχισμένο!” είπε η κα Bell στη News Corp.

ΠΗΓΗ: diaforetiko.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Tender.gr