Νόμιζε πως ήταν συνεχώς Κουρασμένη λόγω Ηλικίας. Όταν οι Γιατροί της είπαν πως είχε ΜΟΝΟ μία Εβδομάδα ζωής, Πάγωσε...
Tender.gr

Νόμιζε πως ήταν συνεχώς Κουρασμένη λόγω Ηλικίας. Όταν οι Γιατροί της είπαν πως είχε ΜΟΝΟ μία Εβδομάδα ζωής, Πάγωσε…

Παρόλο που η Christina Ferrara είχε αρχίσει να νιώθει πιο κουρασμένη από ότι συνήθως όταν έγινε 30 πέρυσι, ήταν κάτι που πίστευε πως οφειλόταν στο ότι μεγάλωνε.

Δυστυχώς όμως, η κατάσταση της γυναίκας από την Φλόριντα ήταν κάτι πολύ πιο σοβαρό. Η Christina παραλίγο να πεθάνει όταν έπαθε ηπατική ανεπάρκεια. Αρχικά, τα συμπτώματα δεν ήταν ανησυχητικά.

Σε μία συνέντευξη, εξήγησε πως είχε αίμα στα ούλα όταν βούρτσιζε τα δόντια της, σκούρα ούρα και ακραία κούραση, με αποτέλεσμα να πίνει όσο περισσότερο καφέ μπορούσε.

«Νόμιζα πως ήταν λόγω της ηλικίας και επειδή δούλευα 40 ώρες την εβδομάδα – προσπαθώντας να διατηρήσω παράλληλα και την κοινωνική μου ζωή.»

Αλλά σύντομα, τα συμπτώματα έγιναν πιο σοβαρά και επικίνδυνα. Η κατάστασή της χειροτέρεψε γρήγορα και ανέπτυξε ίκτερο. Όταν πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, οι γιατροί της είπαν πως το συκώτι της είχε σταματήσει να λειτουργεί και αυτή ήταν η αιτία των συμπτωμάτων.«Όταν οι γιατροί με εξέτασαν, μου είπαν πως δεν είχα πάνω από μία εβδομάδα ζωής. Ήταν η πιο ραγδαία επιδείνωση που είχαν δει οι γιατροί. Μου έκαναν απλές ερωτήσεις, όπως το ‘Ποιος είναι ο πρόεδρος’ και τα απαντούσα όλα λάθος. Είχα τρομοκρατηθεί.»

Τελικά, οι γιατροί έβαλαν την Christina σε τεχνητό κώμα όταν ο εγκέφαλός της άρχισε να καταρρέει. Ήταν πρώτη στην λίστα της Φλόριντα για μεταμοσχεύσεις και 12 ώρες μετά μπήκε πρώτη στην παγκόσμια λίστα ενώ θεωρήθηκε «η πιο άρρωστη γυναίκα της Αμερικής.»

Ευτυχώς, το 4ο συκώτι που έγινε διαθέσιμο ήταν ιδανικό για εκείνη και μετά την επέμβαση μεταμόσχευσης η ανάρρωσή της ήταν εκπληκτική.

Τώρα, χαίρεται την ζωή και θέλει η ιστορία της να ενθαρρύνει και άλλους ανθρώπους να γίνουν δωρητές οργάνων.«Εάν κάποιος δεν είχε αποφασίσει να δωρήσει τα όργανά του, δεν θα ήμουν εδώ τώρα. Χρειαζόμουν ένα συγκεκριμένο συκώτι και αυτός που μου το έδωσε ήταν ο φύλακας άγγελός μου. Δεν μπορείς να πάρεις μαζί σου τα όργανά σου όταν φύγεις, οπότε γιατί να μην σώσεις μία άλλη ζωή.»

Δείτε την ιστορία της στο βίντεο:

Πηγή

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Tender.gr