Τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου για την τριάδα της φωτιάς στο GNTM: " Τα Κορίτσια Αυτά Μέχρι τώρα έχουν πολύ Κακές Στιγμές..."
Tender.gr

Τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου για την τριάδα της φωτιάς στο GNTM: » Τα Κορίτσια Αυτά Μέχρι τώρα έχουν πολύ Κακές Στιγμές…»

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες για την «τριάδα της φωτιάς» του GNTM, που αποτελείται από τη Μικαέλα Φωτιάδου, την Εύη Ιωαννίδου και τη Μέγκι Ndrio.
Η coach των κοριτσιών που βρίσκονται μέσα στο σπίτι, Έλενα Χριστοπούλου, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου και ρωτήθηκε για την λεγόμενη «τριάδα της φωτιάς».

«Τα τρία αυτά κορίτσια τα συγκεκριμένα θεωρώ ότι έχουν κάνει μια παρέα που φαίνεται φυσικά. Και επηρεάζουν η μία την άλλη περίεργα, αλλά είναι κορίτσια. Είναι παιδιά που μαθαίνουν. Και πρέπει από εμάς να καταλάβουν πως ίσως κάποια πράγματα δεν τα έχουν σκεφτεί σωστά. Ίσως έχουν αποστασιοποιηθεί από τις άλλες χωρίς λόγο. Μπορεί και να αλλάξουν τα πράγματα αργότερα. Δεν πιστεύω ότι σε ένα σπίτι με 20 κορίτσια είναι η τριάδα της φωτιάς και όλες οι υπόλοιπες είναι παραδεισένια πουλιά. Εγώ νομίζω ότι όλοι έχουμε αμήχανες και κακές στιγμές. Και τα κορίτσια αυτά μέχρι τώρα έχουν πολύ κακές στιγμές», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.
https://www.youtube.com/watch?v=haOi5SpPTu0
πηγή: fthis.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Tender.gr