Τραγικά Πράγματα: Έδιωξαν Έγκυο από 2 Νοσοκομεία και Γέννησε μέσα στο Αυτοκίνητο
Tender.gr

Τραγικά Πράγματα: Έδιωξαν Έγκυο από 2 Νοσοκομεία και Γέννησε μέσα στο Αυτοκίνητο

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε μια ετοιμόγεννη γυναίκα. Όπως κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, γέννησε στο αυτοκίνητο καθώς την έδιωξαν από δυο νοσοκομεία με την αιτιολογία ότι δεν είναι ακόμα έτοιμη να γεννήσει.

«Το θυμάμαι και δε μπορώ να συνέλθω. Με πιάνει τρόμος όταν το θυμάμαι» δήλωσε χαρακτηριστικά, στο Star η Ελίζα Βαλαβάνη.

Η γέννηση της Μαρίας Ελένης ήταν επεισοδιακή. «Δε με βάζανε μέσα. Δεν έφευγα. Τους έλεγα αν φύγω θα γεννήσω στον δρόμο. Αυτό κράτησε μέχρι τις 10 τη νύχτα. Εγώ γεννούσα και μου έλεγαν ότι δε γεννούσα. Απόδειξη ήταν ότι γέννησα 55 λεπτά αφότου με έδιωξαν από το τελευταίο νοσοκομείο».Η άτυχη μητέρα όπως καταγγέλλει επισκέφθηκε και δεύτερο δημόσιο νοσοκομείο, όμως και από εκεί όπως ισχυρίζεται την έδιωξαν!

Απελπισμένη, τότε, πήγε σε σπίτι φίλης στον Πειραιά και μέσα σε ελάχιστα λεπτά έσπασαν τα νερά. Η οικογένεια ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία προκειμένου να φτάσουν γρήγορα σε μαιευτήριο:«Έπαθα σοκ. Ήμουν σίγουρη ότι δε θα προλάβω να γεννήσω σε νοσοκομείο σαν άνθρωπος. Περνώντας από Συγγρού μπαίνοντας στην Καλλιρόης άρχισε η εξώθηση. Δε μπορούσα να το ελέγξω. Λίγο πριν φτάσω στο νοσοκομείο γέννησα στο αυτοκίνητο».

Η μπέμπα γεννήθηκε στις 6 Αυγούστου και χαίρει άκρας υγείας. Η μητέρα της θέλει να αποδοθούν ευθύνες για τα όσα πέρασε.

ΠΗΓΗ: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Tender.gr