Τραγικό. Η Παναγιώταρου τα αξεσουάρ άνω των 30.000 ευρώ και η ψευτοχλιδή της
Tender.gr

Τραγικό. Η Παναγιώταρου τα αξεσουάρ άνω των 30.000 ευρώ και η ψευτοχλιδή της

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι απο εκείνο το «φτιαγμένο» απο τις πλαστικές μοντέλο, που έσκασε ξαφνικά στην μιντιακή καθημερινότητά μας, γέμισε ακολούθους στα σόσιαλ μίντια, εξαιτίας των προκλητικών στάσεων και ποζών, παντρεύτηκε τον αγαπημένο πλαστικό της και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και κανένα άγχος.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. Όμως τα λάθη μιας κοπελίτσας που μέχρι πέρσι παρακαλούσε το πρακτορείο της να την βγάλει στην τηλεόραση είναι πολλά. Και είναι και προφανή.

Το κορίτσι ανέβασε προχθές μια φωτογραφία στην οποία μας δείχνει την τσάντα της αξίας άνω των 7000 ευρώ- αν είναι αυθεντική και όχι μαϊμου- και το Ρολεξάκι της με μαύρη πλάκα που κοστολογείται στα 25.000 ευρώ τουλάχιστον.

Και αυτό το κορίτσι το σκέφτονται κάποιοι στην τηλεόραση να του δώσουν χώρο σε εκπομπές; Αλήθεια τώρα; Θα ταυτιστεί η μέση Ελληνίδα τηλεθεάτρια με αυτή την γυναίκα που φοράει σε μια πόζα όσα η τηλεθεάτρια θα βγάλει- αν θα βγάλει- σε τρία χρόνια;Είναι δυνατόν κορίτσι μου να φωτογραφίζεις το νέο μαλλί σου φορώντας πάνω σου αξεσουάρ αξίας άνω των 30.000 ευρώ; Που ζείς εσύ; Στο Χόλιγουντ;

Εκτός αν είναι όλα δώρα γάμου και θές να μας τα δείξεις με τον τρόπο σου. Γιατί για να τα έχεις πάρει εσύ απο την δουλειά σου ώς μοντέλο το βλέπω χλωμό…

Αφού ταξιδεύετε που ταξιδεύετε στο εξωτερικό για να μας δείξετε την ψευτοχλιδάτη ζωή σας… ανοίξτε και κανά περιοδικό… Μιλήστε με κάποιον έξπερ της εικόνας… πάρτε και καμιά συμβουλή…Γιατί με αυτή την λογική ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Πηγη nassosblog.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Tender.gr